LIFE

Serialul „Waffles + Mochi”, cu Michelle Obama, lansat de Netflix în luna martie

Serialul „Waffles + Mochi”, cu Michelle Obama, fostă primă doamnă a Statelor Unite, va fi lansat de Netflix în luna martie a acestui an.

Cu zece episoade a câte 20 de minute, serialul este coordonat de Erika Thormahlen şi Jeremy Konner, care sunt producători executivi alături de Tonia Davis, Priya Swaminathan, Barack şi Michelle Obama.

În Tărâmul mâncării congelate, locuiau doi prieteni buni, pe nume Waffles şi Mochi, care aveau un vis comun: să devină bucătari. Singura problemă era că tot ce găteau era din gheaţă. Când ei se angajează la un supermarket fantezist, sunt pregătiţi pentru aventura culinară a vieţii lor. Cu ajutorul unor feţe noi şi prietenoase, precum doamna Obama (proprietarul supermarketului), şi un coş de cumpărături zburător magic pe post de ghid, Waffles şi Mochi îşi încep misiunea globală de ingrediente, călătorind în bucătării, restaurante, ferme şi case din întreaga lume, gătesc reţete cu ingrediente obişnuite alături de bucătari renumiţi, bucătari de casă, copii şi vedete. Indiferent dacă culeg cartofi în Anzii din Peru, testează condimente în Italia sau fac Miso în Japonia, aceşti exploratori curioşi descoperă minunea mâncării şi descoperă că fiecare masă este o şansă de a-ţi face noi prieteni.

”„Waffles + Mochi” este o invitaţie pentru a încuraja copiii şi adulţii să gătească împreună în bucătărie şi să se conecteze la culturi din întreaga lume”, transmite Netflix.

Serialul va fi disponibil începând cu 16 martie.

Comment here