LIFE

Serialul ”Clanul”, produs de Pro TV, difuzat în străinătate

”Clanul”, serialul despre mafie şi poliţie, este difuzat în străinătate. Producţia, care a început anul trecut, se vede în Bulgaria, pe postul bTV, în prime-time, notează protv.ro. Primul sezon s-a încheiat în decembrie anul trecut, însă, acum, se filmează pentru cel de-al doilea sezon. 

Serialul ”Clanul” este realizat după formula turcească Içerde (Intrusul), difuzat la noi pe Happy Channel, în 2017.

„Este o veste uriaşă. Nu face decât să aducă serialului o popularitate internaţională şi, în acelaşi timp, să valideze şi mai tare munca titanică a întregii echipe care a făcut posibilă realizarea acestui proiect, dar şi interesul crescut al românilor pentru serialul ”Clanul”. Sper din suflet să aibă o vizibilitate mare şi în Bulgaria. Nu e deloc puţin lucru faptul că serialul nostru atrage atât de multă atenţie după doar un sezon de difuzare. Înseamnă că cei care urmăresc acest produs cinematografic din exterior observă calitatea şi văd în mod clar potenţialul. Şi mai înseamnă că românii nu s-au înşelat urmărindu-l, ba dimpotrivă, a fost un pariu câştigat. E un plus pentru România. Închei prin a-mi exprima bucuria sinceră că se va difuza şi în Bulgaria fiind foarte curios de feedbackul lor ulterior” a declarat actorul Denis Hanganu.

În distribuţia producţiei de la Pro TV se află: George Mihăiţă (Tătuţu), Şerban Pavlu (Comisarul Costoiu), Denis Hanganu (Tudor), Marian Olteanu (David), Carmen Tănase (Luminiţa), The Rose – Teodora Maria Diaconu (Vera).

Comment here