LIFE

Serialele «Moldovenii», «Las Fierbinţi» şi «Mangaliţa» încep lupta pe audienţă

Serialul „Las Fierbinţi” , care în cei 15 ani de la debut a înregistrat audienţe-record, revine, în această toamnă, la Pro TV, cu sezonul 16. În paralel, Antena 1 şi Kanal D au demarat filmările la „Mangaliţa” şi la „Moldovenii”, producţii realizate tot pe bătătură, la ţară, cu actori de top, aşa că se anunţă o concurenţă de zile mari.

Poveştile din „Las Fierbinţi” au cucerit nu numai publicul din ţară, ci şi pe cel din străinătate, serialul fiind copiat şi de alte televiziuni, prilej de a vă reîntâlni cu simpaticele personaje Bobiţă (Mihai Bobonete), Giani (Costi Diţă), Celentano (Adrian Văncică), Gianina (Anca Dumitru) şi Firicel (Toma Cuzin). După 15 sezoane de aventuri, care au clasat PRO TV pe primul loc în topul audienţelor, iată că  Antena 1 şi Kanal D scot, din toamnă, as-ul din mânecă, pregătind seriale asemănătoare.

Zvonurile că Antena 1 filmează vara aceasta o producţie tv umoristică au devenit realitate. Noul serial se numeşte „Mangaliţa”, acţiunea petrecându-se într-o localitate cu acelaşi nume. Din distribuţie fac parte: Teodor Corban, care îl joacă pe primarul satului, Alex Bogdan, cunoscut publicului din „Mondenii” (PRIMA TV), el îmbrăcând de această dată haina de poliţist şi Angel Popescu, tot din „Mondenii”, dar şi din „Atletico Textila” (PRO TV). Îi veţi mai vedea pe Constantin Puşcaşu („Ai noştri”), Andreea Bibiri- ex „În familie”, Andreea Berzumteanu, Ştefan Pavel, Pavel Bârsan, dar şi pe Nicu Banea. Filmările primului sezon s-au încheiat deja, serialul urmând a fi difuzat tot din toamnă, de Antena 1.

Pe de altă parte, şi Kanal D s-a pus pe treabă, în lupta pentru audienţe, pregătind, în colaborare cu trupa „3 Chestii”, serialul „Moldovenii”. Acţiunea se petrece într-un sat din apropierea Iaşiului, actorii reuşind cu brio să intre în pielea simpaticelor personaje. Sursele de inspiraţie pentru scenariu sunt aspectele vieţii de zi cu zi a sătenilor, slăbiciunile omeneşti, atmosfera rurală, dominată de figuri centrale ale lumii satului: preotul, dascalul, primarul, oameni de rând.

vvÎn spatele acestui proiect se află trupa „3 Chestii” care a generat un adevărat fenomen în mediul online, fiind formată din artişti foarte buni, printre ei numărându-se Petronel Gabriel Gongeanu, Iulian Mehedinţ, Radu Ţibulca, Vasile Panţiru, Andreea Lodbă, Claudiu Dobriţă, Aida Ioana Cojocariu şi Bogdan Burţila.  Serialul, care se anunţă interesant, va debuta tot din toamnă, anunță click.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here