Muzicale

Seredinschi & Shift – Deriva

Seredinschi ne vorbește despre “Deriva” provocată de incertitudini în versurile unei noi piese, lansate în colaborare cu Shift. Melodia vine acompaniată de un video realizat de Cezara Pop.

“Deriva este momentul acela din viață în care nu știi încotro. Nici în stânga nu-ți place, dar nici dreapta n-are acel ceva. E momentul ăla în care ești confuz și parcă nimic nu-i la locul lui. Și totuși este și același moment care ne face să derivăm în ceva mai bun”, spune Seredinschi despre noua sa piesă cu Shift.

Piesa “Deriva” este, totodată, și un apel la curaj și la asumarea unor riscuri pentru a-ți găsi direcția.

“Când vrei cu adevărat să ajungi undeva, trebuie să-ți asumi că poate merge și în derivă și până și atunci, să te bucuri”, spune Shift.

“Deriva” este o piesă compusă de Shift, Șerban Cazan, Roland Kiss, Alexandru Stancu (JUNO), Vlad Cireșan și Alexandru Radu, mixul și masterul fiind semnat de Florin Boka (Feenom).

Seredinschi studiază Nanotehnologia la Politehnica din București, dar, dincolo de pasiunea pentru inginerie, la fel importantă este și cea pentru muzică. E o pasiune care s-a transmis din tată în fiu și pe care el a avut curajul și șansa să o ducă mai departe. A început să cânte când era copil, dintr-o joacă, fiind curios să vadă dacă poate cânta la fel de bine ca artiștii pe care îi asculta în acel moment. A participat în sezonul 6 la Vocea României, în echipa Smiley, și a ajuns până în faza galelor live. Imediat după încheierea show-ului a început să lucreze la proiectul personal, alături de Smiley și echipa HaHaHa Production.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here