Muzicale

Seredinschi – Iartă-mă să te iert

Seredinschi a lansat videoclipul piesei “Iartă-mă să te iert”, care a debutat în luna aprilie în cadrul primului său concert la Bucureşti. Artistul face un cuplu cu Diana Sar, actriţa din serialul “Vlad” în acest clip oficial.

Single-ul a ajuns deja pe radiourile din România şi a strâns peste 418.000 vizualizări pe YouTube. Track-ul este o coproducţie HaHaHa Production şi Cat Music, iar muzica poartă semnătura lui Şerban Cazan, Adrian Emanuel Radu, Lucian Nagy şi Andrei Maria (Smiley).

Despre această creaţie Sere a avut următoarele de spus: ”Trăim într-o perioadă în care oamenilor le e greu să fie asumaţi, deşi inevitabil greşesc. Piesa «Iartă-mă să te iert» a venit într-un moment în care am simţit că asumarea unei greşeli făcute duce mereu la iertare, iar iertarea reciprocă deschide porţile spre sentimente frumoase, şi nu ostile. Sper că cei care o vor asculta să înţeleagă că un «iartă-mă» spus la momentul potrivit poate salva ceva ce în prima instanţă nu poate fi recuperat”.

Versurile sunt scrise de Şerban Cazan, Cristian Sanda, Vlad Ciresan şi Andrei Maria (Smiley).

“Iartă-mă să te iert” a avut parte de o lansare printr-un show în care Seredinschi a fost înconjurat de prieteni, fani şi artişti. Muzicianul a devenit cunoscut odată cu sezonul 6 din “Vocea României”, unde a făcut parte din echipa lui Smiley şi a ajuns până în faza galelor live.

Tânărul a deschis toate concertele lui Smiley în cadrul turneului naţional “Confesiune”. Talent mulţi faţetat, Seredinschi a făcut parte din distribuţia musical-ului “Mamma Mia” şi este jurat al emisiunii TV “Cântă acum cu mine”. Sere a mai lansat în 2019 piesa “Tu Auzi” alături de NIKA şi a încheiat anul 2018 cu colaborarea cu Sore “Praf de stele”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here