MotruStirile Zilei

Senatorul Rujan: Nu cred că motrenii trebuie să fie afectați de o decizie politică

”Nu cred că motrenii trebuie să fie afectați de o decizie politică” declară senatorul PSD Cristinel Rujan care, vineri, le-a solicitat guvernanților să acorde sprijinul financiar necesar Uzinei de Agent Termic din cel de-al doilea municipiu al județului.

”Comunitatea locală din Motru are nevoie de un sprijin financiar real, de acțiunea concertată și competentă a ministrului Vîlceanu și a prim-ministrului Florin Vasile Cîțu, în condițiile în care această entitate deservește inclusiv școli, instituții publice și agenți economici” a arătat Rujan într-un comunicat de presă.

Primăria Motru a cerut 9 milioane de lei pentru funcționarea UATAA. Rujan spune că guvernul liberal ar trebui să sprijine uzina, mai ales că este condusă de membri PNL.

Senatorul Rujan mai spune că, în acest moment, Municipiul Motru nu-și permite să renunțe la UATAA pentru că sunt mii de persoane și foarte multe instituții publice care depind de agentul termic furnizat de această unitate.

”Eu mi-am manifestat speranța că Dan Vîlceanu se va implica pentru a ajuta Gorjul” declară parlamentarul social-democrat.  

Comments (1)

  1. Domnule senator, primarul sa puna mana sa incaseze zecile de miliarde datorii ale motrenilor si institutiile subordonate primariei catre UATA si apoi sa cerseasca bani de la guvern. Bani publici. Nu putem, noi cetatenii de la Vaslui, Maramures sau Constanta sa platim incalzirea cetatenilor din Motru, iar o buna parte a motrenilor sa contribuie la bunastarea patronilor de carciumi din Motru ,de dimineata pana seara. Lucrurile sunt clare, lasati gargara politicianista.

Comment here