Stirile ZileiTârgu-Jiu

Senatorul Iriza, nemulțumit de rezultatele obținute la Hurezani, Stoina și Licurici

Senatorul Iriza, nemulțumit de scorurile obținute la prezidențiale în trei dintre comunele județului cu primari PSD: Hurezani, Licurci și Stoina.  

Vicepreședintele social-democrat crede că ar trebui să aibă loc alegeri în aceste organizații, pentru a fi puși la conducere oameni capabili să crească partidul. Până la congresul din luna februarie, vor avea loc conferințe de alegeri în județele în care scorul la prezidențiale a fost sub media pe țară.

Cât despre noul lider interimar al PSD, Marcel Ciolacu, Scarlat Iriza spune că este o persoană apropiată de parlamentarii partidului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Atentie, atentie!
    cu toate ca fosta primarita din Stoina, Gorj , tovarasa Ioana Bușe
    a fost trantita la pamant de catre justitie printr-o corectura penala de 3,6 ani,incapatanarea psd,Gorj,a impins-o din nou sa candideze ilegal, ceea ce a intaratat cativa candidati din opozitie profesionisti,
    le spunem profesionisti , caci dumnealor candideaza de cand a iesit bunica la pensie si tot nu s-au lecuit de-a mai incerca o data si gata. Insa a venit surpriza pe care stoinenii si-o doreau inca din anul 1990,cand revenit din America sa-si revada obcina, stoineanul/american Trâncă Ilie,acesta a fost imbiat de consateni sa le devina primar comunitar,numai ca neavand timp si nici problemele puse la punct in Los Angeles,le-a promis ca se va pregati pentru a da comunei o alta directie, pe viitor. Si iata ca alegerile care vin pe 27 Septembrie 2020,l-au determinat pe romanul/american din Stoina, Gorj Trâncă Ilie,sa candideze pentru functia ,, la Primarie!,, din partea partidului Alternativa Dreapta,useristii balbaindu-se,scapandu-l din mana, ca si pnl-istii!
    Fiu de chiabur ce s-a luat in colti cu securitatea ceausista cativa ani,cotonogit bine in cateva ocazii, Trâncă Ilie sau cum i se spune ca scriitor si cetatean american, Amarad Claudio Trinka,le-a promis stoinenilor ca in cazul cand vor sti ce sa aleaga pentru Stoina, ambasadorul american de la Bucuresti,roman/american ca si el, poate sa le fie musafir si chiar sa aprinda o lumanare la cetatea dacica Stoina, cetate veche de 2500 de ani, care a vegheat la demnitatea si libertatea localnicilor!

Comment here