Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Senatorul Iriza: Dacă vă arăt legea lui Vîlceanu, râdeți de vă spargeți!

”Dacă vă arăt legea lui Vîlceanu, râdeți de vă spargeți! Probabil, i-a făcut-o Bunoaica” a afirmat, astăzi, senatorul Scarlat Iriza referindu-se la proiectul deputatului liberal de reducere a vârstei de pensionare în Complexul Energetic Oltenia.

Sunt două acte normative pe această temă, acum, la parlament: unul al PSD, altul al PNL. Cel al PSD a trecut de Senat aflându-se la Comisia de Muncă din Camera Deputaților. Proiectul liberal a picat la Senat.

Scarlat Iriza speră ca legea sa să iasă până la sfârșitul sesiunii parlamentare.

Iriza a explicat de ce este mai bun proiectul PSD de reducere  a vârstei de pensionare în cadrul CEO. Zice că este mai realist și că nu se pot acorda condiții speciale, așa cum cere Dan Vîlceanu, pentru că în CEO nu există cariere de subteran.

Senatorul PSD vorbește și despre noi angajări în CE Oltenia, deși situația companiei este dificilă, înregistrând pierderi de 1,1 miliarde de lei pe 2018. Scarlat Iriza crede, însă, că CEO se poate redresa cu un nou Consiliu de Supraveghere, care „să pună la muncă Directoratul” și în condițiile în care prețul energiei este pe trend crescător.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here