Stirile ZileiTârgu-Jiu

Senator PSD: Guvernul să-și dea DEMISIA!

Senatorul Iriza crede că guvernul Orban ar trebui să-și dea demisia iar în locul său să vină unul de uniune națională, condus eventual de un medic, și alcătuit din cei mai buni specialiști capabili să scoată țara la liman din criza coronavirusului.

Parlamentarul PSD critică măsurile economice anunțate de guvernul PNL. Spune că nu sunt unele care să ajute cu adevărat populația. Scarlat Iriza face trimitere la decizia referitoare la amânarea plății ratelor la bănci. Spune că oamenii vor plăti dobândă la dobândă.  

Premierul Orban i-a cerut ministrului Economiei, Virgil Popescu, să se preocupe de companiile energetice , în această perioadă de criză. Senatorul Scarlat Iriza speră ca inclusiv Complexul Energetic Oltenia să se afle în atenția guvernanților.

Iriza este sceptic că România va ajunge să producă 15 milioane de măști de protecție lunar, așa cum a primis, joi, ministrul Economiei, Virgil Popescu. Senatorul speră ca, din transportul de 50 de tone de echipamente de protecție, adus din Coreea de Sud, să ajungă o parte și în spitalele din Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here