LIFE

Selly lansează un nou film. Cu Dorian Popa, BRomania şi 5Gang

Selly lansează un nou film în cinema. La doi ani după prima peliculă a vloggerului – ”5Gang: Un altfel de Crăciun” – care a făcut furori la vremea respectivă, Andrei Şelaru aduce o nouă producţie, arată paginademedia.ro.

Se intitulează ”Tabăra” şi îi are în distribuţie, printre alţii, pe BRomania (Matei Dima, care e şi producător), Dorian Popa, fraţii Munteanu, Angel Popescu (foarte cunoscut după rolul de la Mondenii) şi, bineînţeles, membrii trupei 5Gang – Gami, Dia şi Mădălin. Filmul este prezentat ca ultimul proiect al trupei 5Gang, care s-a destrămat.

Noul film este scris şi regizat de Valentin Dobrogeanu (Rezumatul Zilei şi fost 10Lucruri). Se va lansa oficial în toate cinematografele din ţară în data de 27 decembrie. Este rodus de Viva la Vidra Productions în parteneriat cu Selly Media. Printre producători, în afară de Matei Dima şi Selly, se numără şi Ştefan Lucian de la Global Records, dar şi Anca Truţă (producător şi la primul film). Producător executiv este Alexandra Hash (sora lui Mikey Hash).

„Sper ca acest film să aibă un impact pozitiv atât asupra copiilor, cât şi a părinţilor. Am investit multe resurse în acest proiect de suflet şi tot ce îmi doresc este ca cei care îl văd să rămână cu un sentiment de bine şi să se distreze cel puţin cât ne-am distrat noi făcându-l”, spune Selly.

Filmul spune povestea unor copii care ajung într-o tabără de „destehnologizare” în care sunt învăţaţi să scape de dependenţa de tehnologie de la telefoane până la social media şi tablete.

Comment here