LIFE

Selly a dat în judecată postul România TV. Cere DAUNE

Andrei Șelaru – Selly a acționat oficial în judecată postul România TV și solicită stației daune pentru “prejudicii de imagine”, relatează paginademedia.ro.

Acțiunea lui Selly, depusă deja la Tribunalul București, vine după seria de materiale și de burtiere puse de România TV, după ce postul a preluat, fără să verifice, un material în care părea că vloggerul era implicat în accident. Ulterior, Selly a dezvăluit că a fost o farsă făcută tocmai pentru a dovedi că România TV preia informații fără să le verifice (multe titluri au picat însă în această farsă, pe lângă postul de știri).

Andrei Șelaru – Selly a declarat pentru Paginademedia.ro că daunele cerute în chemarea în judecată se ridică la 100.000 de euro.

“După farsa cu accidentul, cei de la România TV au pornit o campanie de linșaj mediatic la adresa mea. Le cer 100.000 de euro daune morale, pentru afectarea imagini mele, pentru impactarea reputației. Pe lângă cei de 100.000 de euro, mai am câteva cereri. Una este obligarea România TV să difuzeze, pe cheltuiala lor, hotărârea definitivă, în termen de cinci zile de la emitere și plata cheltuielilor de judecată” a declarat Selly.

De ce 100.000 de euro?

“Acesta este prejudiciul moral, pe care eu consider că l-au provocat prin acele știri false care păcăleau privitorii că eu am probleme cu poliția, că poliția mă anchetează. Cum că am primit bani de la Viorica Dăncilă și de la PSD. Dar și pentru cele de dinainte de farsa cu accidentul, când au pus pe burtieră “prezentator împușcat de milionarul Selly”. Este un prejudiciu moral. Se uitau 500.000 de oameni la emisiunea lui Ioan Korpos și consider că prejudiciul este justificat. Am primit apeluri de la rude, de la prietetni, de la cunoscuți, care mă întrebau dacă este adevărat ce se spune despre mine pe post. Asta înseamnă că au avut efect. Trebuie să spun că nu e un prejudiciu material! Eu nu susțin că am pierdut bani în urma celor spuse de ei, ci că este un prejuduciu adus reputației mele” a mai spus Selly.

Comment here