Muzicale

Selena Gomez – Rare

Selena Gomez a intrat direct în trending cu noul său single, „Rare”. Piesa a debutat pe 10 ianuarie, în aceeaşi zi cu noul album al artistei, care poartă tot numele de „Rare”. Acesta este primul LP al artistei în peste 4 ani.

Videoclipul piesei prezintă o Selena muză, zână, tentaţie şi figură rătăcită într-un soi de rai exotic părăsit. Melodia a intrat direct în Trending şi, în nici 24 de ore, a ajuns la peste 8 milioane de vizualizări.

”Cred că în ultimii câţiva ani, de fapt deceniu, dacă vreţi, am suferit şi asta m-a împiedicat să fac mai multe, la nivel creativ sau de conţinuturi. Sunt în continuare interesată şi eram în studio cu o noapte înainte. Mă gândeam „de fapt cam vreau să continui”, ceea nu fac niciodată. Acum am un control mai mare asupra procesului creativ muzical. Eram întotdeauna speriată să vorbesc cu producătorii. Acum îi cunosc pe majoritatea, atât de bine încât le fac probleme şi întotdeauna sunt ceva de gen „Ei bine nu… nu vreau”. Nu am făcut asta niciodată, nu am avut o conversaţie. A fost o experienţă importantă pentru mine” spune Selena.

„Rare” este un material discografic cu 13 piese, care soseşte sub formă de CD, set cu fotografii personalizat, vinil în numeroase nuanţe sau CD ediţie limitată cu autograf.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here