Muzicale

Selena Gomez – Lose You To Love Me

Selena Gomez a lansat o baladă emoționantă despre regăsirea propriei identități în urma unei despărțiri. Noul single al artistei se numește ”Lose You To Love Me” și este acompaniat de un videoclip alb-negru.

Noul clip „Lose You To Love” este regizat de Sophie Muller, fiind centrat pe chipul Selenei Gomez. Se creează astfel iluzia intimității, artista părând că se confesează în fața unui prieten apropiat.

„Această piesă a fost inspirată de multe lucruri care s-au întâmplat în viața mea de când am lansat ultimul album. Mi s-a părut important să împărtășesc muzica, știind că mulți pot rezona cu faptul că drumul spre redescoperirea propriei persoane vine prin intermediul cicatricilor din viața fiecăruia. Vreau ca oamenii să simtă speranța și să știe că la finalul unei drame vor fi mai puternici și vor cunoaște o versiune mai bună a propriei persoane”, a detaliat Selena Gomez într-o declarație oficială, ce a însoțit lansarea noului single și videoclip.

Single-ul a fost compus de Selena împreună cu Julia Michaels și Justin Tranter, pe partea de producție fiind implicați Mattman & Robin și Finneas, fratele lui Billie Eilish. Ultimul album al Selenei Gomez a fost lansat în 2015. Intitulat „Revival”, discul a inclus single-uri precum „Same Old Love” și „Kill Em with Kindness”. LP-ul a debutat pe prima poziție în topul american Billboard 200, fiind certificat cu platină în SUA.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here