LIFE

Selena Gomez, emisiune culinară realizată în izolare

Cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez a realizat, în izolarea impusă de pandemia provocată de noul coronavirus, o emisiune culinară care va debuta pe platforma HBO Max pe 13 august, informează Reuters.

„Selena + Chef” are zece episoade şi, în fiecare, un bucătar faimos o învaţă de Gomez să gătească – de la omletă la caracatiţă, de la paste la prăjituri. Serialul a fost filmat, folosind camere plasate la distanţă, în bucătăria Selenei Gomez din casa ei din Los Angeles, unde ea se afla în carantină împreună cu bunicii şi cu trei prieteni.

„M-am gândit că ar fi ceva vesel, pentru că eram pe punctul de a ceda”, a declarat Gomez, în vârstă de 28 de ani.

„A fost o ocazie de a face oamenii să zâmbească. Sper că vor râde, pentru că arăt ca o nebună. Îmi place mult să gătesc, doar că nu ştiu tot timpul cum să fac asta”, a adăugat artista al cărei cont de Instagram, cu 185 de milioane de urmăritori, este unul dintre cele mai mari de pe platformă.

Între bucătarii invitaţi se numără Antonia Lofaso, Ludo Lefebvre şi Roy Choi. Ei au intrat în legătură cu Gomez din propriile bucătării. Selena Gomez a mărturisit că, după încheierea filmărilor, a reluat câteva dintre reţete învăţate, însă, amuzată, le-a spus, miercuri, reporterilor că cel mai bine îi iese sendvişul cu unt de arahide şi jeleu.

La începutul acestui an, Selena Gomez a lansat al treilea album de studio, „Rare”, care a debutat pe primul loc în topul Billboard 200.

Selena Gomez, născută pe 22 iulie 1992, în Texas, a devenit celebră încă din adolescenţă, când a jucat în serialul „Wizards of Waverly Place” (2007 – 2012), difuzat de Disney Channel. La sfârşitul lunii august 2016, a anunţat că va lua o pauză în carieră pe termen nedefinit, pentru a-şi reveni după o perioadă dificilă, marcată de atacuri de panică şi depresie, ce ar putea fi efectele secundare ale maladiei lupus cu care a fost diagnosticată în 2014. Artista a anulat, de asemenea, jumătate din turneul ei „Stars Dance”, în 2014, după acel diagnostic. A mai lansat albumele de studio – „Stars Dance” (2013) şi „Revival” (2015). Recent, a jucat în regia unora ca Woody Allen („A Rainy Day in New York”) şi Jim Jarmusch („The Dead Don’t Die”) şi a anunţat lansarea unei linii de produse cosmetice.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here