LIFE

Selena Gomez, diagnosticată cu tulburare bipolară

Actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez a dezvăluit, în timpul unei discuţii online cu Miley Cyrus, că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, scrie The Hollywood Reporter.

Gomez a discutat diagnosticul pentru prima dată, vineri seară, în timpul serialului „Bright Minded” al lui Cyrus, de pe Instagram. Aproximativ 180.000 de oameni au urmărit discuţia lor de 20 de minute despre sănătatea mintală.

Selena Gomez a anunţat, la începutul acestei săptămâni, că a făcut o donaţie către Cedars-Sinai Medical Center, din Los Angeles, unde a fost supusă unui transplant renal, în urmă cu trei ani şi diagnosticată cu lupus. La finalul anului 2018, presa americană a scris că actriţa s-a internat într-un centru pentru a primi îngrijiri pentru o afecţiune psihică.

„Recent, am fost la unul dintre cele mai bune spitale psihiatrice din America, McClean, şi am discutat că după ce am trecut prin tot felul de lucruri, am realizat că sunt bipolară. Am aflat mai multe informaţii şi chiar mă ajută. Nu mă sperie, odată ce ştiu despre ce e vorba” i-a spus Gomez lui Cyrus.

Artista, în vârstă de 27 de ani, a continuat: „Cred că oamenii se tem de asta, nu-i aşa? Am văzut asta şi în familia mea. Sunt din Texas, nu este cunoscut că aici se discută despre sănătatea mintală. Trebuie să pari grozav. (…) Când, în sfârşit, am spus ce voiam să spun, am vrut să ştiu totul despre asta. Şi mi-a spulberat teama”.

La începutul acestui an, Selena Gomez a lansat al treilea album de studio, „Rare”, care a debutat pe primul loc în topul Billboard 200.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here