Muzicale

Selena Gomez – Dance Again (Performance Video)

Selena Gomez a lansat videoclipul piesei „Dance Again”. Vizualul o surprinde pe artistă dansând în lumina reflectoarelor.

„Dance Again” se regăsește pe cel mai recent material al artistei, „Rare”, și a fost compusă de Caroline Ailin, Justin Drew Tranter, Mattias Per Larsson, Robin Lennart Fredriksson și Selena Gomez. Mesajul melodiei este unul optimist, sugerând că ar trebui să lăsăm grijile în spate, să ne redescoperim și să „dansăm din nou”.

Videoclipul o prezintă pe cântăreața de 27 de ani îmbrăcată într-o rochie de satin, dansând pe scenă. Luminile reflectoarelor, mișcările Selenei și atmosferă relaxantă ilustrează perfect versurile melodiei. Odată cu lansarea acestui videoclip, Selena Gomez a anunțat că o parte din valoarea comenzilor cu produse „Dance Again”, ce se găsesc pe site-ul artistei, va fi donată fundației MusiCares COVID-19 Relief Fund.

„Poate părea puțin ciudat să lansez ceva atât de senin într-o perioadă atât de dificilă pentru întreaga lume, dar cred că este un bun memento că vom trece peste asta împreună. Pentru fiecare achiziție a noilor produse <>, o parte din valoare va fi donată MusiCares COVID-19 Relief Fund” a declarat Selena.

Selena Gomez a lansat albumul „Rare” la începutul anului 2020 și include piese precum „Lose You To Love Me” , „Look At Her Now”, „Rare” sau „Feel Me”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here