Muzicale

Selena Gomez, Camilo – 999

După ce a lansat EP-ul „Revelacion”, în totalitate în limba spaniolă, Selena Gomez a revenit cu o colaborare tot în zona latino, alături de Camilo.

„Revelacion” este primul proiect al Selenei cântat în totalitate în limba spaniolă, un vis devenit realitate, deoarece artista mereu și-a dorit să lanseze un material în această limbă. Albumul a petrecut 19 săptămâni consecutiv în top 10 al clasamentului Latin Albums, dintre care cinci săptămâni a stat pe primul loc.

Selena Gomez este una dintre cele mai importante imagini Disney din ultimii ani, fiind activă în lumea cinematografiei și a muzicii încă din 2002. În plus, este cunoscută pentru colaborarea cu mai multe organizații nonguvernamentale pentru cauze caritabile, în principal UNICEF.

Câștigător al premiilor Latin Grammy, Camilo este unul dintre cei mai cunoscuți și urmăriți artiști din America Latină pe rețelele de socializare. Contul său de Tik Tok este cel mai urmărit cont al unui artist latino. Cifrele imense includ și peste 12 milioane de abonați pe YouTube, peste 22 milioane de urmăritori pe Instagram și peste 25 milioane de ascultători lunar pe Spotify.

Comment here