Stirile ZileiTârgu-Jiu

Șeful Edilitara, INFECTAT. Aurel Popescu, în izolare. Adrian Tudor a preluat conducerea Primăriei Târgu-Jiu

Se agravează situația la Primăria Târgu-Jiu. Primarul Marcel Romanescu n-a revenit, astăzi, la lucru, așa cum își propusese. Direcția de Sănătate Publică i-a transmis să stea în izolare la domiciliu până pe data de 2 iulie, după ce Alexandru Zaharia, directorul Edilitara, a fost confirmat cu coronavirus.

Viceprimarul Aurel Popescu, care preluase conducerea primăriei, a intrat și el în autoizolare pentru că este contact al lui Zaharia. Popescu spune că DSP i-a recomandat să stea în izolare în următoarele 7 zile.

Aurel Popescu spune că se simte bine, nu are deocamdată simptome care să indice prezența virusului în organism. A discutat și cu Alexandru Zaharia, care a început să se simtă mai bine.

Primarul Marcel Romanescu intenționa să revină la serviciu, dar n-a mai putut după ce șeful Edilitara a fost confirmat cu COVID-19. Conducerea Primăriei Târgu-Jiu a fost preluată de viceprimarul Adrian Tudor.

Consilierul local Eduard Lădaru îl critică, din nou, pe primarul Marcel Romanescu pentru  participarea la festivitățile pentru absolvenți, organizate pe stadionul municipal.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here