Stirile ZileiTârgu-Jiu

Șeful arhitecților critică lucrările de pe Calea Eroilor. Hortopan: Ne vom împiedica, doamnele își vor prinde tocurile

Alexandru Hortopan, președintele Ordinului Arhitecților din județul Gorj, critică modul în care au fost executate lucrările pe Calea Eroilor din Târgu-Jiu.

Hortopan, fost consilier județean al Partidului Național Liberal, poziție din care și-a dat demisia, a fost prezent în conferința de de presă a Uniunii Salvați România, alături de președintele Radu Miruță.  

Conform șefului arhitecților gorjeni, fundația pe Calea Eroilor nu a  fost bine executată, lucru pe care l-a observat la tronsonul deja lucrat.

Alexandru Hortopan a afirmat că, dacă lucrurile vor rămâne așa, ne vom împiedica și prinde tocurile pe Calea Eroilor. În plus, a semnalat probleme la rigolele pentru apa pluvială și la stâlpii de iluminat.

Președintele Ordinului Arhitecților a mai ridicat și problema duratei  lucrărilor de modernizare a Căii Eroilor. Pe panoul de la fața locului a apărut un nou termen de finalizare: februarie 2023.  

Deputatul Radu Miruță, președintele USR Gorj, a acuzat complicitate a Partidului Social-Democrat la ceea ce se întâmplă în Târgu-Jiu.  

”PSD are trei parlamentari, o serie de oameni prin guvern. Nu scot un sunet, nu taxează nimic din ceea ce se întâmplă” a comentat deputatul.

Comment here