Stirile ZileiTârgu-Jiu

Şefii judeţului NU au fost testaţi pentru COVID-19. Prefectul Rujan: Nu au fost motive

Șefii din conducerea județului NU au fost testați pentru COVID-19 pentru că nu au fost motive, a declarat la Interviurile Infinit FM, prefectul Cristinel Rujan.

Reprezentantul guvernului în teritoriu a răspuns unei întrebări generate de o postare pe facebook a chirurgului Valentin Neagu, conform căreia contacții managerului Dumitru Vienescu, infectat cu coronavirus, ar fi persoane din conducerea Prefecturii, Consiliului Județean și Direcției de Sănătate Publică.   

Rujan a recunoscut că-n cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu nu au fost respectate procedurile și protocoalele stabilite de DSP, așa fiind posibilă apariția infectărilor cu COVID-19. Boala ar fi fost adusă în spital de infirmiera de la blocul operator, sora directorului de îngrijiri medicale al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, Claudia Motea, care la rându-i a contactat virusul.

65 de teste au fost realizate din rândul personalului Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, de la apariția focarului, săptămâna trecută. Prefectul Cristinel Rujan crede, însă, că focarul va fi unul limitat, chiar dacă vor mai apărea cazuri de îmbolnăviri.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here