Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ședințe DE FOC la PSD Gorj, se stabilesc CANDIDAȚII! Tudor: Să vedem ce înseamnă VÂRFUL DE LANCE

Urmează ședințe DE FOC la PSD Gorj. Șefii de la județ și municipiu se întâlnesc pentru discuții despre candidatul la Primăria Târgu-Jiu și lista de consilieri din 2020. Adrian Tudor bate ușor în retragere.

Liderul PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu, a anunțat, marți, că a fost contactat de șeful de la județ, Mihai Weber, în vederea organizării unei ședințe pentru discuții despre candidații ce vor fi propuși electoratului din municipiu, la alegerile locale de anul viitor. Este vorba atât despre candidatul la primărie cât și despre lista de consilieri municipali.

Aurel Popescu reafirmă că-și dorește să fie desemnat un  candidat pe care să-l susțină întreaga organizație municipală. Liderul PSD Târgu-Jiu consideră că bătălia din 2020 va fi una acerbă.

Viceprimarul Adrian Tudor afirma, recent, că-n proporție de 90% el va fi candidatul PSD la primărie. Acum, se declară dispus să susțină și altă persoană. Președintele Mihai Weber a anunțat că fostul prefect, Ciprian Florescu, este candidatul la Primăria Târgu-Jiu, urmând să fie și  vârf de lance în campania electorală de luna viitoare, pentru alegerile prezidențiale. Tudor zice că vrea să afle în ce constă acest ”vârf de lance”.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. Tudor Adrian pe faras… poate fi circiumar sef la bodega data de nasu .Clanul Tudor …trebuie sa dispara din viata politica si sociala a Gorjului si ,,pupila ” lor este pe drojdie… !!!

Comment here