Sportive

SEBN Târgu-Jiu a câștigat Cupa „Împreună suntem minifotbal”

S-a încheiat prima competiție de minifotbal a noului sezon din Complexul Dolce Vita. SEBN Târgu-Jiu a câștigat Cupa „Împreună suntem minifotbal” după o finală echilibrată cu Primăria Albeni. Locul 3 le-a revenit celor de la Digi Team Târgu-Jiu.

Opt echipe s-au înscris la ediția cu numărul 4 a Cupei „Împreună suntem minifotbal”. Finala competiției, organizată de ACS Minifotbal Gorj în Complexul Dolce Vita, le-a adus față în față pe SEBN Târgu-Jiu și Primăria Albeni. Meciul a fost unul echilibrat și decis de golul lui Edi Stoichițoiu, pentru SEBN.

Primăria Albeni – SEBN Târgu-Jiu 0-1

Gol: Eduard Stoichițoiu (min. 23)

Albeni: Cristian Costoiu (portar) – Constantin Văduva, Cătălin Birău, Elvis Samoilă, Alexandru Buzurin, Marius Buzurin, Horia Șitoianu, Ionuț Popescu și Ion Ciupercă.

Team manager:  Constantin Văduva

SEBN: Marius Andreică și Costin Gugea (portari) – Ionuț Butaru, Codruț Bălan, Adrian Belgun, Cristian Stegaru, Eduard Stoichițoiu, Cosmin Ungureanu, Alexandru Catană și Răzvan Negrescu.

Team manager: Cristian Frunză

Locul 3 și medaliile de bronz ale competiției le-au revenit celor de la Digi Team Târgu-Jiu, echipă care a mai obținut argintul acestei competiții în urmă cu 2 ani. Pe locul 4 s-a clasat Știința Ghiocela Motru.

În semifinalele, desfășurate, sâmbătă, Primăria Albeni învinsese pe Știința Motru cu scorul de 4-1, iar SEBN Târgu-Jiu trecuse de Digi Team cu același scor ca în finală, 1-0.

Festivitatea de premiere a adus cupe, medalii, premii individuale și răcoritoare pentru cele mai bune echipe și cei mai buni jucători, după cum urmează:

Locul 1 – SEBN Târgu-Jiu

Locul 2 – Primăria Albeni

Locul 3 – Digi Team Târgu-Jiu

Locul 4 – Știința Ghiocela Motru

Golgheter – Marius Uleanu (Digi Team): 6 goluri

Cel mai bun jucător: Horia Șitoianu (Primăria Albeni)

Cel mai bun portar: Cătălin Napu (Știința Motru)

Cel mai bun tânăr jucător: Cosmin Ungureanu (SEBN)

Sezonul 2021-2022 continuă cu o competiție de tradiție în Complexul Dolce Vita, Cupa Dolce Vita, care va demara în acest weekend.

Comment here