LIFE

Sean Penn s-a însurat, în secret, la 59 de ani

Sean Penn, 59 de ani, s-a însurat în secret cu iubita lui, Leila George, în vârstă de 28 de ani. Cei doi sunt cuplaţi de patru ani şi au organizat o ceremonie restrânsă, cu familiile şi prietenii.

Dragostea nu ţine cont de diferenţa de vârstă! Sean Penn s-a căsătorit a treia oară cu puţin timp înainte să împlinească 60 de ani (n.r. ziua lui de naştere este pe 17 august). Aleasa inimii lui este frumoasa Leila George, de 28 de ani, care este cu un an mai mică decât fiica lui Sean Penn, Dylan. Leila este fiica actorului Vincent D’Onofrio, din serialul ”Lege şi Ordine”, care este cu doar un an mai bătrân ca Penn. Soacra lui Penn este australianca Greta Scacchi, 60 de ani, cunoscută din filmul ”Presupus nevinovat”, din 1990, unde a jucat alături de Harrison Ford.

Penn a mai fost însurat cu Madonna, între 1985-1989 şi Robin Wright, între 1996-2010. Din căsnicia cu Robin Wright finalizată în 2010, Sean are doi copii: pe Dylan, de 29 de ani şi pe Hopper, de 26 de ani.

După divorţ, actorul din ”Milk” şi ”30 de Grame” a mai fost cuplat cu Scarlett Johansson şi cu Charlize Theron. El are o avere estimată la 150 de milioane de dolari. Vestea cununiei dintre cei doi a fost făcută publică de Irena, soţia producătorului Mike Medavoy, pe Twitter. În grupajul de fotografii care au însoţit ştirea au fost postate inclusiv verighetele mirilor.
Gurile rele spun că ar fi fost logodiţi încă din ianuarie 2020, când Leila s-a afişat la gala caritabilă a organizaţiei conduse şi înfiinţate de Penn, CORE.

La 1 august, cei doi porumbei au fost felicitaţi de aproape întreg Hollywood-ul. Leila şi Sean Penn s-au cuplat în toamna anului 2016, când tânăra nu avea decât 24 de ani. Dylan Penn a felicitat-o pe mama ei vitregă şi a asigurat-o că o va respecta, în ciuda faptului că între ele nu este o diferenţă prea mare de vârstă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here