SportiveStirile Zilei

Se poate face fotbal și fără salarii! Cojocaru: Au posibilitatea să ajungă la o echipă de top din Liga 1, cu asta atragem

Se poate face fotbal în Liga a doua și fără salarii. Jucătorilor care ajung la Pandurii Lignitul Târgu-Jiu li se promite ocazia a de a evolua la o formație de top în Liga I.

”Din fericire pentru mine am creat o echipă de de băieți extraordinari, de caractere și de valoare. Lăsăm faptele să vorbească” a declarat antrenorul Călin Cojocaru, marți seară, în emisiunea Sportul gorjean.

Cojocaru a afirmat că, în afară de a-i antrena pe fotbaliștii de la Pandurii, prestează și alte activități pentru bunul mers al lucrurilor la clubul gorjean. Jucătorii sunt atrași către fosta vicecampioană a României, care nu plătește salarii, cu promisiunea unei șanse de a evolua la formații de top.

Deși nu primesc leafă, jucătorii Pandurii Lignitul Târgu-Jiu au asigurate, totuși, cazarea și masa. În ciuda acestor condiții precare, antrenorul Cojocaru crede că echipa se va salva de la retrogradare.  

Comment here