Din JudetStirile Zilei

Se plânge că liberalii vor să-i ”fure” consilierii

Primarul PSD de la Aninoasa, Ilie Petroi, acuză că liberalii încearcă să-i ”fure” din consilierii locali, prin intermediul unor șefi din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

 “Au insistat la consilierii PSD.  Acești oameni au spus că nu au nevoie de importuri de la PSD că e ciuma roșie, iar acum e bună” spune Petroi.

Edilul afirmă că șefi din CEO ar fi bătut comuna, în ultima perioadă, în lung și lat pentru a realiza lista candidatului PNL la primărie.

Petroi zice că liberalii, în loc să-i racoleze consilierii locali, ar trebui să-l sprijine cu fonduri pentru dezvoltarea comunei. Edilul se plânge că localitatea este una din cele mai sărace din Gorj, are  venituri proprii anuale de 7 miliarde de lei vechi, dar salariile angajaților se ridică la 14 miliarde de lei vechi.

Ilie Petroi va candida pentru un nou mandat de primar la Aninoasa. Se așteaptă la o campanie murdară. Zice că, deja, adversarii au început să-l atace legându-se de dosarul Ydail, care, anul acesta, a fost clasat de procurori.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here