LIFE

Se oferă să fie vaccinat anti-COVID în direct

Cristian Tudor Popescu a criticat tabăra persoanelor care cred, în continuare, că un vaccin anti-coronavirus le-ar periclita și mai mult sănătatea, astfel că s-a oferit voluntar să fie vaccinat în direct.

„Eu am spus că mă ofer voluntar, dacă vor considera autorităţile că acest lucru este corect şi posibil, să fiu vaccinat în prima linie, să fiu filmat şi apoi să vin la televizor, periodic, să vadă telespectatorii dacă mi se umflă ochii, dacă încep să putrezesc, să înverzesc”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Acesta susţine că este „foarte greu să lupţi cu antivacciniştii”, pentru că nu au în demersurile lor „nici cea mai mică urmă de logică”.

„Nu poţi să lupţi cu nişte oameni care spun că «se aude că vaccinul acesta te îmbolnăveşte». Au citit ei în nu ştiu ce site din America sau Australia că în vaccinul ăsta sunt nişte cipuri cu picioruşe şi îţi intră în sânge şi nu ştiu ce îţi fac. Nu poţi discuta cu oameni cu astfel de argumente” a adăugat Cristian Tudor Popescu.

„În momemtul când le spuneţi de ARN i-aţi pierdut. Zic că ne schimbă ADN-ul. Credeţi că ştiu ce e ADN-ul? Ce e acidul dezoxiribonucleic? Nu ştiu!”, a mai spus CTP despre oamenii care sunt împotriva vaccinului anti-COVID.

Barometrul de Sănătate Publică, apărut în urmă cu două săptămâni, arată că aproape 40% dintre români spun că nu s-ar vaccina anti-COVID. În plus, o treime dintre români afirmă că ar aștepta mai întâi să vadă dacă alții care s-au vaccinat au avut probleme.

Comment here