Stirile ZileiTârgu-Jiu

Se laudă că a obținut încă 115 milioane de euro pentru Târgu-Jiu

În următorii 7 ani, Târgu-Jiul va beneficia de finanțări europene în valoare de circa 200 de milioane de euro, susține primarul Marcel Romanescu.

Edilul a anunțat, la Interviurile Infinit FM, că a negociat, la Ministerul Fondurilor Europene, o finanțare importantă, de 115 milioane de euro, pe proiecte ce vor fi implementate  până în 2027. Această sumă se adaugă celei de 70 de milioane de euro, deja obținută de Târgu-Jiu pentru investiții ce urmează să fie puse în operă în următorii 3 ani.

Marcel Romanescu a explicat că a reușit să obțină cele 115 milioane de euro pentru Târgu-Jiu printr-o negociere, la Ministerul Fondurilor Europene, ca reprezentant al primarilor de municipii din Oltenia.

Pentru ca cele 115 milioane de euro să ajungă la Târgu-Jiu, vor trebui depuse proiecte pe infrastructură. Romanescu spune că a prins, aici, și cele 3 pasaje subterane de la Piața Centrală, Magazinul Parângul și Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”, fiecare estimat la 5 milioane de euro, dar și asfaltarea tuturor străzilor din oraș, după ce va fi reabilitat transportul în comun.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here