LIFE

Se lansează televiziunea lui Adrian Sârbu

Noua televiziune de știri a lui Adrian Sârbu se lansează peste câteva zile. Aleph News va începe emisia luni, 31 august.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Aleph News a semnat deja cu Telekom, companie care are aproximativ 1.1-1.2 milioane de abonați. S-ar fi înteles și cu Vodafone, fostul UPC România, companie ce are aproximativ 800.000 de abonați la serviciile de televiziune. De asemenea, va fi și pe Orange. Tot din informațiile Paginademedia.ro, postul este în discuții și cu RCS, dar cu care nu a semnat contractul încă.

Aleph News a cooptat și multe nume din presă în echipă. Cel mai recent, în televiziunea lui Sârbu, a ajuns prezentatorul Andrei Tomescu, de la Digi24. Tomescu nu este singurul nume care a trecut de la Digi, la Aleph. În conducerea editorială se regăsește și Cristina Airabedian (fostul redactor-șef de la Digi24). De asemenea, prezentatoarea de știri Ioana Țigănilă a plecat de la Digi24, tot către Aleph, la finalul anului trecut. În echipă se mai regăsesc nume ca Andreea Perminov (venită de la Antena 3), Ionuț Nacu (fost producător Digi Matinal), Tora Apetrii (de la National TV), Cătălin Bican (editor).

Potrivit documentelor depuse la CNA, Aleph va avea în grilă, de dimineața până seara, Știrile orei, Live, urmate de Sport și Meteo. În fiecare seară, de la 20.30 la 22.00, va intra Marius Tucă Show, de asemenea în direct, de luni până joi, cu o ediție Best Of vinerea și sâmbăta. Duminică seara, va avea emisiune jurnalistul Ion Cristoiu. Emisiunea „Gândurile lui Cristoiu” se va difuza în direct, de la 20.00 la 21.00 și în reluare de la 22.00 la 23.00.

Adrian Sârbu a obținut licențele, în luna iunie a anului trecut, pentru trei canale: Aleph Business (generalist), Aleph News (tematic informativ) și Aleph Comedy (tematic divertisment). Sunt trei televiziuni și mai urmează două, după cum a anunțat Sârbu, în fața membrilor CNA. Acesta a declarat că va mai veni în fața CNA cu două solicitări, una pentru un post educativ și alta pentru o televiziune de lifestyle. Adrian Sârbu mai are o licență pentru un post generalist – Smart TV – în parteneriat cu Marius Tucă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here