LIFE

Se încheie Exatlonul. Kanal D revine la ”Roata norocului”, ”Se strigă darul” și ”Ochii din umbră”

Kanal D va lansa, în luna iunie, noi sezoane pentru trei emisiuni „clasice”: ”Roata norocului”, ”Se strigă darul” și ”Ochii din umbră”, anunță paginademedia.ro.

Noile ediții vor fi difuzate începând de sâmbătă, 15 iunie, show-ul Exatlon încheindu-se pe 9 iunie.

”Se strigă darul” este emisiunea care dă startul „grilei de vară”. Emisiunea, prezentată de Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru, va fi difuzată începând de sâmbătă, 15 iunie, de la ora 20.00.

„De-abia aștept sa înceapă noul sezon. Sunt nerăbdătoare să împărtășesc experiența mea cu telespectatorii, să vadă ce obiceiuri și tradiții încă se păstrează la nunțile din diferite regiuni din România”, a declarat Andreea Mantea.

”Roata Norocului”, emisiunea prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, începe duminică, 16 iunie, la ora 20.00. În prima ediție, invitații speciali sunt Lili Sandu și Pepe.

Bursucu: „Reîncepe aventura cu premii uriașe, cu multă distracție. Dacă vă era dor de râsul colegei mele de platou, Ana-Maria Barnoschi, o să vă bucurați din plin de energia ei. Avem foarte multe premii, constând în bani, vacanțe, electronice și electrocasnice”.

Ernest se întoarce cu ”Ochii din umbră”, duminică, 16 iunie, de la ora 22.00. Programul, de tip fake reality, în care sunt prezentate povești fictive, a ajuns la sezonul cu numărul 17.

„Nu de puține ori am fost întrebat pe stradă când revine ”Ochii din umbră”. În noul sezon, telespectatorii vor avea parte de multă acțiune, am filmat prin toată țara. Așa cum v-am obișnuit, vom prezenta cazuri ieșite din comun, situații în care cu siguranță unii dintre cei care ne vor urmări se vor regăsi sau din care vor avea ceva de învățat”, a declarat prezentatorul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here