MotruStirile Zilei

Se fac în continuare MĂȘTI la Motru. Jianu: Morega are un fix în ceea ce mă privește!

”Cosmin Morega are un fix în ceea ce mă privește! Nu-l mai iau în seamă pe acest om!” a reacționat Gigel Jianu, după ce viceprimarul PSD a sugerat că edilul liberal s-ar fi aflat în spatele controalelor făcute de poliție la atelierul de croitorie din Motru, care face măști de protecție.

Jianu crede, încă, că reclamațiile au apărut după ce Morega s-a pozat în atelier și a postat fotografiile pe pagina de socializare. Primarul din Motru nu este așa de sigur că măștile făcute la croitoria din oraș sunt bune, câtă vreme nu au avizul autorităților sanitare.

Viceprimarul Cosmin Morega spune, însă, că polițiștii veniți în control au văzut că totul este în regulă la croitoria din oraș, așa că se fac în continuare măști din bumbac.

Pentru  a face față nevoilor generate de epidemia de coronavirus, primarul din Motru, Gigel Jianu, a făcut o rectificare bugetară. A luat bani de la investiții și i-a orientat către sănătatea publică. Ca și edilul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, Jianu speră ca primarii să primească o mână de ajutor de la guvern.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here