Stirile ZileiTârgu-Jiu

Se clatină scaunele în Primăria Târgu-Jiu. Nodea și Grecu fac REORGANIZARE. ”Vor regândi politica de personal”

Posibile reduceri salariale la Primăria Târgu-Jiu, în urma reorganizării pe care vrea s-o facă primarul Marcel Romanescu. ”Trebuie să realizez o economie la fondul de salarii în perioada următoare” a declarat edilul la Interviurile Infinit FM.

De la 1 ianuarie 2021, Primăria Târgu-Jiu va avea o nouă organigramă. Vor fi înființate două noi servicii: unul de parcări, altul pentru locuințele ANL și sociale. Aici vor fi mutați angajați ai primăriei care nu-și găsesc locul, acum, în alte direcții, a explicat Marcel Romanescu.

Modul în care se va face reorganizarea personalului din Primăria Târgu-Jiu va fi gândit de noul city manager al orașului, Ramona Nodea, care și-a intrat luni în pâine și de Camelia Grecu, șefa Direcției de Resurse Umane.

”Nu știu dacă va rămâne același număr de angajați, vreau să eficientizez activitatea primăriei prin propunerile pe care mi le vor face în următoarele 30 de zile. Pe de altă parte, trebuie să realizez o economie la fondul de salarii” a declarat Marcel Romanescu.   

Comment here