Din JudetStirile Zilei

Se bat pe șefia Liceului Turburea! Bârcă: Zgaibă îl reclamă pe Benegui, îi e frică să nu-i ia locul

Primarul Ion Bârcă, revoltat pe un cetățean din Turburea despre care spune a stricat imaginea comunei.

Gheorghe Cernotoiu, în vârstă de 46 de ani, a reclamat la Inspectoratul Școlar  Județean că s-a trezit în clasa a XI-a, deși nu a trecut pe la școală. Conform informațiilor apărute în presa locală, anul trecut, un profesor de Educaţie fizică şi sport, cu care Cernotoiu se află într-o relaţie de rudenie, i-a transmis că se fac înscrieri la liceu, la seral, la Liceul Tehnologic din Turburea. Bărbatul a completat o cerere și i-a dat o copie după actul de identitate, dar nu a mai finalizat procedura de înscriere, pentru că nu a mai adus și foaia matricolă, astfel că a renunțat la gândul de a finaliza liceul. Asta până în această toamnă când s-a trezit cu un telefon de la o profesoară, care a susținut că este dirigintele său din clasa a XI-a.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar au făcut verificări și au găsit nereguli al Liceul Turburea. Numai că, primarul Bârcă spune că bărbatul care a reclamat este certat cu legea și a stricat imaginea comunei.   

Bârcă zice că la Turburea este ”bătălie” mare pe șefia liceului între fostul director al instituției, Gheorghe Benegui, de la PMP și actualul director, liberalul Liviu Zgaibă. De aici și reclamațiile care ajung la Inspectoratul Școlar.  

Comment here