StiriStirile ZileiTârgu-Jiu

Se anunță JIHAD! Cere demisiile TUTUROR șefilor de deconcentrate!

Se anunță JIHAD în deconcentrate! Liviu Cotojman cere DEMISIILE tuturor directorilor acestor servicii sau înlocuirea lor din funcții și nu este singurul. Și alți lideri PNL spun că se impun evaluări pentru că deconcentratele sunt conduse de oamenii PSD de ani de zile, fiind extrem de politizate. Dan Vîlceanu și Marcel Romanescu sunt, însă, mai reținuți, vorbesc despre echilibru și evaluări care trebuie făcute nu aici, ci la ministere.

Liviu Cotojman consideră firesc ca acum, odată instalat un nou guvern, șefii serviciilor deconcentrate să fie înlocuiți. Ba mai mult, primarul PNL de la Roșia de Amaradia le cere să-și înainteze demisiile.

Cotojman zice că, în situația în care șefii din deconcentrate nu vor pleca singuri, în mod sigur își vor pierde funcțiile în urma evaluării activității de la numire până în prezent.

Și Iuliana Iliescu, primarul PNL din Prigoria, consideră că se impune evaluarea directorilor de servicii deconcentrate. În opinia sa, lucrurile se mișcă greu în instituțiile publice din județ.

Constantin Brănescu, liderul PNL Țicleni, este nemulțumit și el de modul în care merg lucrurile în instituțiile ce reprezintă ministerele în teritoriu.

Gheorghe Pecingină, vicepreședinte PNL Gorj, vede “carențe mari” la majoritatea deconcentratelor din județ.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, lider al organizaţiei municipale a PNL, afirmă că analiza privind șefii deconcentratelor trebuie făcută la ministere.  

Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, spune că toate aceste discuții, privind schimbările de șefi de instituții, trebuie privite cu echilibru, chiar dacă sunt de înțeles supărările primarilor.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here