LIFE

Scriitor celebru, depisat pozitiv pentru coronavirus

Scriitorul chilian Luis Sepulveda a rezultat pozitiv la testul pentru coronavirus, după revenirea de la un festival literar din Póvoa de Varzim, Portugalia.

Agenţia italiană Ansa scrie că Luis Sepulveda şi soţia sa Carmen Yanez au fost infectaţi cu noul virus. Scriitorul chilian, cu domiciliul în Spania, şi soţia sa au avut primele simptome la două zile după întoarcerea de la un festival literar din Póvoa de Varzim, Portugalia. Infecţia a fost confirmată de autorităţile medicale din Asturias.

Sepulveda (70 de ani) şi soţia sa, poeta Carmen Yáñez (66 de ani) au fost în Portugalia între 18 şi 23 februarie şi primele simptome au apărut pe data de 25, dar momentan nu există informaţii despre locul în care au luat virusul cei doi. Medicii încearcă să identifice „contactele apropiate” ale scriitorului.

„Direcţia generală pentru sănătate a fost informată despre un caz confirmat de COVID-19 în Principatul Asturias, identificat ulterior drept scriitorul Luis Sepúlveda, care a fost în regiunea nordică a Portugaliei în perioada 18-23 februarie. Diagnosticul de laborator este a fost pozitiv, aşteptând confirmarea laboratorului naţional de referinţă”, se arată într-o notă a autorităţilor locale de sănătate.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here