LIFE

Schwarzenegger, explicaţii surprinzătoare cu privire la rivalitatea pe care o are cu Trump: “Vrea să fie ca mine”

Actorul Arnold Schwarzenegger susţine că actualul preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump, este “îndrăgostit de el” şi că ar vrea “să fie ca el”, în încercarea de a explica rivalitatea lor ce are o durată de aproximativ patru ani, potrivit Fox News.

Arnold Schwarzenegger şi Donald Trump sunt rivali de aproximativ patru ani, iar actorul crede că ştie care este motivul antipatiei dintre ei. Vedeta din franciza “Terminator” a declarat într-un interviu pentru revista Men’s Health că Trump vrea să fie ca el: ” Nu cred că îi este teamă de mine. Dar îmi amintesc din vremurile vechi, când mergeam la meciuri de wresling, felul în care îi admira pe cei preocupaţi de aspectul lor fizic şi cum se agita în jurul ringului”.

“Este îndrăgostit de mine. Ăsta e adevărul”, a afirmat Arnold Schwarzenegger.

În 2017, Trump a postat un mesaj pe platforma de micro-blogging Twitter despre actor, care era gazda emisiunii “The New Celebrity Apprentice”, învinovăţindu-l pentru eşecul reality show-ului.

“Arnold Schwarzenegger nu a părăsit voluntar emisiunea. A fost concediat din cauza ratingului patetic, nu din vina mea. Este un sfârşit trist pentru o emisiune bună”, a scris Trump atunci.

Răspunsul lui Donald Trump a venit după ce Schwarzenegger l-a blamat pentru numărul redus de telespectatori înregistrat de emisiunea a cărei gazdă era.

“Am iubit fiecare clipă în care am lucrat cu NBC şi Mark Burnett. Toţi, de la celebrităţi până la echipa de producţie, sunt de nota 10 şi aş mai lucra oricând cu ei. Implicarea lui Trump în emisiune le-a lăsat oamenilor un gust amar şi nu au mai vrut să participe ca telespectatori, sponsorii s-au retras şi am pierdut sprijinul tuturor. E o perioadă definită de diviziune şi cred că emisiunea a fost prinsă în conflictul ăsta”, a declarat, în 2017, Schwarzenegger.

În acelaşi timp, Schwarzenegger a criticat public alegerile politice ale lui Trump. Mai mult decât atât, actorul a ironizat aspectul fizic al lui Trump şi l-a blamat pentru decizia de a părăsi acordul internaţional de la Paris privind schimbările climatice.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here