LIFE

Schimbări pe Pro TV. ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, mutată în grilă

Nu s-a lansat bine că se şi schimbă. Grila de toamnă a Pro TV trece prin schimbări majore, anunță paginademedia.ro.

Emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care a avut un start slab în audienţă, la concurenţă cu ”Chefi la cuţite”, este prima vizată de aceste modificări. Va rămâne doar cu două ediţii, în loc de trei şi va fi difuzată după ”Las Fierbinţi”. Duminica, una dintre zilele în care era difuzată ”Sunt celebru”, va deveni seară de film. Serialul ”Clanul”, anunţat iniţial pentru serile de joi, va avea o altă zi de difuzare, deşi nu s-a lansat încă. Mai exact, serialul va debuta luni, 19 septembrie.

- Serialul ”Clanul”, o producţie românească adaptată după un serial turcesc va debuta pe 19 septembrie şi va fi difuzat în fiecare luni de la 20.30. Iniţial, serialul fusese programat joia, de la 21.30, după ”Las Fierbinţi”. 

- Mai mult ”Las Fierbinţi”. Serialul de comedie va avea trei difuzări pe săptămână, în loc de două câte au fost anunţate iniţial. Astfel, ”Las Fierbinţi” va fi marţi, miercuri şi joi, de la 20.30. 

- ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, reality show-ul pe care miza Pro TV în lupta cu ”Chefi la cuţite”, trece şi el prin schimbări. În loc de trei difuzări, duminica, luni şi marţi de la 20.30, emisiunea rămâne doar cu două, marţi şi joi, de la 21.30, după ”Las Fierbinţi”. 

Comment here