LIFE

Schimbări în noul sezon ”Te cunosc de undeva”

Show-ul ”Te cunosc de undeva”, ce va avea premiera sâmbătă, 12 septembrie, de la 20:00, pe Antena 1, vine cu o schimbare pentru telespectatori, dar şi pentru concurenţi. Începând din acest sezon, aceştia vor performa acompaniaţi de band-ul The Colours, în regim live.

„Ne bucurăm foarte tare că avem ocazia să facem asta, în acest an, cu The Colours. Este prima oară, în toate ţările în care este produs, când formatul ăsta se face cu band 100% live. Este o muncă absolut grea, dar foarte frumoasă, lucrăm cu artişti minunaţi şi avem un schimb de experienţă şi de energie fantastic. Pentru că, până la urmă, ”Te cunosc de undeva” nu e doar muzică, e un show care aduce laolaltă muzică, distracţie şi prieteni, înainte de orice!”, a declarat Laurenţiu Niculescu, producătorul muzical al transforming show-ului şi liderul trupei The Colours.

Şi cum, de cele mai multe ori, ruleta ”Te cunosc de undeva” îi aduce pe concurenţi în ipostaze deloc confortabile, suportul unui band live este un real ajutor pentru ei.

“Să vezi o vedetă scoasă total din zona de confort, încercând să îşi facă rolul perfect, simţi cumva că e de datoria ta să fii acolo live, alături de ea”, a mai completat Laurenţiu.

În cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenă, de data aceasta alături de bunul său prieten, Marcel Pavel. Romică Ţociu va face echipă cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cătălina Grama Jojo, Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here