Stirile ZileiTârgu-Jiu

Scenariu-BOMBĂ! ”Robert Filip, candidat PNL la Primăria Târgu-Jiu”

Ion Fugaru avansează un scenariu BOMBĂ pe scena politică: Robert Filip, candidat PNL la Primăria Târgu-Jiu.

S-ar ajunge la o astfel de variantă pe fondul războiului din cadrul PNL Gorj, dintre Dan Vîlceanu și Marcel Romanescu. În luna ianuarie, înaintea pandemiei de coronavirus, deputatul Dan Vîlceanu îl acuza pe fratele primarului Târgu-Jiului, șeful ITM Gorj, George Romanescu, că s-ar aflat în spatele unei campanii de denigrare ce a culminat cu un articol în ziarul  ”România Liberă”. Vîlceanu a postat, pe pagina de socializare, fotografii cu discuții între Leonida Belgher și George Romanescu, în care era anunțată ancheta din ziarul național. George Romanescu a susținut, însă, că nu sunt conversațiile sale.

Fugaru afirmă că după acel episod, Vâlceanu ar fi primit acordul lui Ludovic Orban să găsească alt candidat la Primăria Târgu-Jiu.

Fugaru susține că Dan Vîlceanu a negociat cu primarul din Rovinari, Robert Filip, candidatura la Primăria Târgu-Jiu.

Fugaru mai spune că războiul din cadrul PNL Gorj este în strânsă legătură cu cel de la nivel național, unde Rareș Bogdan pare a fi vârful de lance al răzvrătiților din partid.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. […] acest zvon este Ion Fugaru, fost viceprimar la Târgu Cărbunești.  Acesta a susținut, la postul Radio Infinit, că Dan Vâlceanu ar avea chiar undă verde de la președintele PNL, Ludovic Orban, să facă […]

Comment here