LIFE

Scenariștii „Stranger Things” lucrează la cel de-al cincilea sezon

Se anunță începutul sfârșitului pentru „Stranger Things”. Echipa de scenariști a serialului s-a apucat să lucreze la cel de-al cincilea și ultim sezon al show-ului de pe Netflix.

Cetățenii din Hawkins sunt cu un pas mai aproape de bătălia lor finală. Scenariștii și echipa de producție au început să pună la cale intriga viitorului sezon, care va încheia universul „Stranger Things”. Vestea a fost dezvăluită pe contul oficial de Twitter al scenariștilor serialului. @StrangerWriters a postat o fotografie cu o tablă albă pe care se observă sigla ultimului sezon. Imaginea a fost completată de mesajul: Ziua 1.

Fanilor nu le rămâne decât să aștepte cu sufletul la gură rezultatul final. Având în vedere felul în care s-a dezvoltat povestea pe parcursul celor patru sezoane deja lansate, ultima tranșă din „Stranger Things” ar trebui să răspundă tuturor exigențelor – un sezon plin de adrenalină, secvențe memorabile și un final apoteotic.

Cel de-al patrulea sezon al serialului „Stranger Things” s-a încheiat într-un conflict major, principalul antagonist al sezonului, Vecna, fiind învins temporar. Cu toate acestea, a reușit să aducă în Hawkins lumea întunecată din Upside Down, ca parte a planului său diabolic. Sezonul final va prezenta, probabil, principalele personaje luptând pentru a proteja cetățenii orașului și încercând să distrugă în cele din urmă The Upside Down.

Comment here