Stirile ZileiTârgu-Jiu

Scandalul PASARELA! Aurel Popescu: Am făcut proiect încă din 2017

Este SCANDAL la Târgu-Jiu, după ce s-a prăbușit pasarela de la Artego! Aurel Popescu susține că a făcut proiect de reabilitare încă din 2017. I l-a lăsat lui Marcel Romanescu, care câștiga alegerile în vara acelui an, dar nici până azi n-a fost prins în bugetele anuale de investiții. În replică, edilul liberal zice că administrația PSD a Târgu-Jiului a avut la dispoziție 20 de ani să reabiliteze pasarelele din oraș.

Film de groază, luni după-amiază, în zona de Nord a Târgu-Jiului unde pasarela peste calea ferată s-a surpat. Din fericire n-au fost victime.  Viceprimarul PSD Aurel Popescu susține că, în aprilie 2017, pe când conducea primăria ca interimar, a dispus realizarea unei expertize tehnice a podului, în vederea reabilitării. Investiția nu a fost prinsă, însă, în bugetele din 2018 și 2019.      

Aurel Popescu nu știe de ce reabilitarea podului de la Artego nu a intrat în prioritățile Primăriei Târgu-Jiu. Viceprimarul ne-a mai spus că a solicitat expertiză și pentru cealaltă pasarelă, cea de lângă spital.  

Primarul Marcel Romanescu nu știa de expertiza făcută pe vremea lui Aurel Popescu. Edilul zice că fosta administrație PSD a Târgu-Jiului a avut 20 de ani la dispoziție să facă lucrări de reabilitare în municipiu.   

Romanescu zice că, anul viitor, podul de la Artego va fi inclus în bugetul de investiții. Lucrări vor fi făcute și-n perioada imediat următoare, pentru fluidizarea traficului.

Consilierul local PNL Mihai Paraschiv a fost surprins să afle că există expertiză pentru podul de la Artego încă din anul 2017.

Eduard Lădaru, consilier local ALDE, dă vina pe primarul Marcel Romanescu pentru cele întâmplate.

Viorel Caragea a tras semnale de alarmă, în ultimii ani, privind podurile pasarelă din Târgu-Jiu, aflate în stare avansată de degradare. Acum cere demisiile celor care au pus în pericol viața oamenilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here