Stirile ZileiTârgu-Jiu

Scandalul Miruță- ISJ Gorj. REACȚIA lui Vîlceanu

”Sunt organe ale statului care vor face verificări!” reacționează deputatul Dan Vîlceanu în urma declarațiilor făcute de Radu Miruță, privind transferurile ilegale de elevi ce ar fi fost făcute de Inspectoratul Școlar Județean Gorj.

Zeci de elevi, unii chiar cu medii foarte mici la Evaluarea Națională, au fost transferați la școli de prestigiu, a dezvăluit liderul USR Gorj. Inclusiv fiica inspectorului școlar general, liberala Maria Cochină, ar fi beneficiat de un asemenea tratament special. Miruță a cerut Ministerului Educației să trimită corpul de control să facă verificări iar PNL Gorj să vină cu un punct de vedere.

Liderul liberalilor, Dan Vîlceanu, zice, însă, că lupta partidului său este cu PSD.

Comments (1)

  1. Va bateti joc de elevii care invata carte. Cei slabi sa stea acolo hnde la d locul. Unde e corectitudinea? Din aceasta cauza merge prost in acest sistem și nu numai, persoane cu putina carte, superficiali ajung sa invete copiii, ce? Cum se intra pe usa din dos, cum se copiază la marile examene de titularizare, definitivat, cum se iau gradele didactice, cu mese si cadouri, cum se fac schimburi de catedre pe bani, cum se imbuibeaza unii cu ore suplimentare, cum se iau gradații de merit pe hartii adunate cu kilogramele dar fără performante cu elevii etc. Acesta este sistemul educational actual, unul mediocru.

Comment here