Stirile ZileiTârgu-Jiu

Scandalul ”furtului” de apă de la stadion. Romanescu: Cum, furăm și înregistrăm hoția?

”Cum, furăm și înregistrăm hoția?” s-a minunat primarul Marcel Romanescu, după ce a aflat că Aparegio a sesizat poliția pentru două apometre depistate la stadion.

Șeful operatorului de apă și canal, Traian Pătrășcoiu, susține, însă, că apometrele nu existau în evidențele Aparegio, și că prin intermediul lor s-ar fi consumat circa 5000 metri cubi de apă, care nu ar fi fost plătiți.

Plângerea Aparegio a fost înregistrată inițial la Parchet, iar de aici a ajuns la poliție. În consecință, a fost deschis un dosar penal, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Țuhașu.

Primarul Marcel Romanescu a acuzat că este vorba despre o diversiune, ce are  legătură cu procesul pe care Primăria Târgu-Jiu l-a câștigat cu Aparegio, privind majorarea, în urmă cu un an, a tarifelor la apă și canal. Edilul s-a întrebat retoric cum ar putea fi vorba de furt, câtă vreme există apometre.

Romanescu a mai spus că Primăria Târgu-Jiu n-are niciun interes să fure apă, câtă vreme facturile se plătesc din taxele impozitele cetățenilor. În plus, nici constructorul care a făcut stadionul nu ar fi avut niciun interes să monteze apometre ilegal.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here