Din JudetStirile Zilei

SCANDALUL de la Padeș. Elena: N-am spus că fotografiile sunt de la petrecerea mascată de la Cerna Sat

Primarul din Padeș dă asigurări că n-a participat la niciun chef pe vreme de pandemie, la finalul săptămânii trecute, în Cerna Sat.

Serafim Antonie reacționează după ce fostul viceprimar Cristian Elena, actual consilier local PMP, a publicat, pe Facebook, fotografii cu primarul la un chef cu mai multe persoane. Antonie susține că pozele sunt mai vechi, preluate de pe paginile de socializare ale altor persoane.

Serafim Antonie acuză că fotografiile postate de Cristian Elena fac parte dintr-o campanie de denigrare pe care consilierul PMP i-a promis-o, având în vedere că dorește să-i fie contracandidat la alegerile locale.

Primarul Antonie lansează o provocare pentru consilierul Elena: să pună mâna pe lopată și să lucreze cot la cot în folosul comunității locale.

Cristian Elena spune că, într-adevăr, fotografiile pe care le-a postat pe Facebook sunt mai vechi, dar asta nu înseamnă că n-ar fi avut loc un chef, la Cerna Sat, la finalul săptămânii trecute.

În ceea ce privește provocarea lansată de Serafim Antonie, de a pune mâna pe lopată în folosul comunității, Cristian Elena consideră  că este una “populistă și absurdă”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here