Stirile ZileiTârgu-Jiu

SCANDALUL aparatului de testare. Grivei cere DEMISIA conducerii Spitalului Județean

Vicepreședintele PNL Gorj, consilierul județean Gheorghe Grivei, cere DEMISIA întregii conduceri a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, după ce presa locală a dezvăluit că-n cadrul unității există, încă de acum 2 ani, un aparat ce poate fi folosit și pentru testarea de COVID-19.

Aparatul a fost achiziționat cu fonduri de la Banca Mondială, în cadrul unui program național de combatere a TBC.

Jurnalistul Claudiu Matei a dezvăluit că, pe 31 martie, managerul Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” din București trimitea spitalului din Târgu-Jiu o informare prin care le spunea celor care conduc unitatea medicală că au în dotare un aparat pentru testarea COVID-19 și își exprimau acordul să fie folosit.

Viorel Caragea, președintele PER Gorj, spune că aparate de genul celui de la Târgu Jiu există în aproape toate județele din țară, dar este o problemă cu achiziționarea kit-urilor necesare.  

Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj și consilier județean, acuză lipsă de responsabilitate și profesionalism la nivelul conducerii Spitalului Județean de Urgență, căreia îi cere demisia.  

Grivei dă vina pe PSD pentru situația spitalelor din Gorj. În plus, liderul liberal  pune tunurile pe medicii care s-au decis să plece la pensie, tocmai acum ”când au dat de greu”.

Deputatul Mihai Weber, liderul PSD Gorj, spune că, în ultima săptămână, s-au făcut pașii necesari pentru a putea fi folosit aparatul achiziționat cu bani de la Banca Mondială iar, acum, se așteaptă kit-urile pentru COVID-19.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here