Târgu-Jiu

Scandalizați după ce guvernul a intrat în IZOLARE. Miruță: Este o situație jenantă!

Politicienii din Gorj, reacții virulente după ce, în plină criză de coronavirus, premierul Orban și miniștrii au intrat în autoizolare. Totul din cauza senatorului Vergil Chițac, confirmat ca fiind infectat cu Covid 19, care a participat la ședințe și s-a plimbat nestingherit prin parlament, zilele trecute. 

“E o situație jenantă! Este ridicol, rușinos ceea ce se întâmplă. Nu mai e miza jocul politic, ei arată o iresposabilitate crasă!” afirmă Radu Miruță, președintele USR Gorj și în contextul în care, joi, liberalii au evitat instalarea unui guvern cu puteri depline, premierul desemnat, Florin Cîțu, depunându-și mandatul.   

Opinia președintelui PER Gorj, Viorel Caragea, este că președintele Klaus Iohannis ar trebui să numească de îndată un premier hotărât, care să-și facă un guvern credibil și să treacă la treabă.

Nicolae Davițoiu, președinte PMP Gorj, comentează că intrarea în izolare a premierului Ludovic Orban, a miniștrilor și a conducerii centrale a PNL este o situație neplăcută, ce poate deveni gravă, dacă se va constata că unii dintre ei au fost infectați cu coronavirus.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here