Din JudetStirile Zilei

Scandalagiii din Stănești, REȚINUȚI. Primarul Blideanu, supărat pe săteni: La chestii din astea mai stai și după poartă, nu în mijlocul drumului cu telefonul în mână!

Primarul din Stănești dă vina și pe localnici pentru scandalul de duminică seară din comună. ”Dacă nu săreau atâția spectatori să facă filmări, poate situația se putea aplana! La chestii din astea mai stai și după poartă, nu în mijlocul drumului cu telefonul în mână!” spune Ștefan Blideanu.

Doi bărbați care, duminică seara, au amenințat cu bătaia polițiștii din Stănești au ajuns în spatele gratiilor, fiind introduși în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj. Cei doi au fost audiați, pe parcursul nopții, la sediul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, ocazie cu care și-au exprimat regretul pentru cele întâmplate. Au pus totul pe seama alcoolului pe care îl consumaseră.

Cei doi, de loc din Buzău, patroni ai unor magazine second-hand din oraș, i-au amenințat pe polițiști cu bătaia și i-au luat la înjurături în plină stradă. Pentru prinderea lor, în zonă au fost mobilizate numeroase forțe de ordine.

”A fost mai mult circ decât scandal! Oamenii veniseră la socrii, erau la un chef. Au apărut niște provocări și situația a degenerat” spune primarul Ștefan Blideanu.

Edilul îi critică pe localnicii care au asistat la scandal, l-au filmat și l-au postat pe paginile de socializare, imaginile fiind preluate, ulterior, și de presa centrală. Blideanu spune că cei doi scandalagii, în primă fază, n-au avut treabă cu polițiștii ci cu alte persoane aflate în spatele oamenilor legii.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here