Minerit și EnergieStiriStirile Zilei

SCANDAL: Tomescu: Au FURAT grupa de muncă cu avizul SMEO! Jan Popescu: Manu Tomescu este îndrăgostit de propria-i persoană!

S-a lăsat cu scandal între sindicaliști după declarația lui Jan Popescu că SMEO dă ora exactă în Complexul Energetic Oltenia. Manu Tomescu îl acuză pe Jan Popescu că ”a furat” grupa de muncă a electricienilor de la Termocentrala Rovinari. În replică, Popescu zice că Tomescu este ”îndrăgostit de propria-i persoană” și că urmărește să-i ia locul lui Mitrescu. Nicu Bunoaica, pe de altă parte, crede că liderii cei mari din CEO au început să amenințe cu proteste, pentru că au fost loviți la posturile de inspectori sociali, prin raportul corpului de control al premierului Dăncilă.

Manu Tomescu s-a simțit vizat de declarațiile lui Jan Popescu, cum că numai SMEO poate scoate mii de oameni în stradă, liderii sindicali ”mici” nefăcând altceva decât să agite salariații. Tomescu crede că Popescu l-a atacat pentru că a declarat public că ar trebui organizate proteste.  

Tomescu acuză, din nou, SMEO că și-a dat acordul, în 2014, pentru ca 100 de persoane de la Termocentrala Rovinari să fie lăsate fără grupa de muncă.

Manu Tomescu îi cere lui Jan Popescu să-l dea în judecată dacă se simte lezat de acuzațiile sale privind grupa de muncă.

În replică, Jan Popescu spune că și sindicatele cele mari vor proteste, pentru salvarea Complexului Energetic Oltenia, dar în cadru legal.

Cât despre condițiile deosebite, Popescu spune că se decid în urma unor măsurători și că SMEO nu este vinovat de situația electricienilor de la Termo Rovinari.

Jan Popescu îl acuză pe Manu Tomescu că este „îndrăgostit de propria-i persoană” și că ar viza postul lui Constantin Mitrescu, la șefia Sindicatului Energia Rovinari.  

Nicu Bunoaica, și el lider de sindicat mic din cadrul CEO, îl consideră pe Jan Popescu ”un grandoman”.

Bunoaica acuză, din nou, că salariații CEO sunt ținuți cu forța și cu complicitatea directorilor în sindicatele mari din cadrul companiei.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here