Din JudetStirile Zilei

Scandal sângeros la Budieni. ”Aveau săbii, aveau topoare!”

Scandal sângeros, vineri, în comuna Scoarța, în comunitatea de romi din Budieni. Șase persoane au fost implicate în încăierare, trei femei au fost rănite, una dintre ele ajungând la spital.

Conform Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, neînțelegerile au pornit de la dreptul de proprietate asupra unui teren.

”La data de 15 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 cu privire la faptul că, pe raza comunei Scoarța, are loc un conflict între mai multe persoane. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri privind dreptul de proprietate asupra unui teren, a rezultat un conflict între șase persoane, respectiv cinci femei cu vârste cuprinse între 24 și 65 de ani, din comuna Scoarța, municipiul Târgu-Jiu și orașul Bumbești-Jiu și un bărbat, de 35 de ani, din comuna Scoarța. În urma conflictului, a rezultat rănirea a trei femei, iar una dintre acestea a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe si tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii continuând cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale” a anunțat IPJ Gorj.

”Aveau săbii, topoare și au venit peste noi în curte să ne omoare! Soțul dormea, a ieșit și el pe țipăt. Au dat și-n mine” povestește, într-o filmare realizată de gorjexpress.ro, una dintre femeile implicate.

Comment here