Stirile ZileiTârgu-Jiu

SCANDAL Romanescu-Iordache. ”Va fi doar finanțator la PSD”

Este scandal Romanescu-Iordache, după ce fostul primar din Turceni, aflat acum în tabăra PSD, a criticat administrația edilului liberal de la Târgu-Jiu.

La Interviurile Infinit FM, Marcel Romanescu a afirmat că interesul lui Ion Iordache ar fi legat de societatea de gospodărire locală, Edilitara SA. Mai mult decât atât, primarul Târgu-Jiului a spus că este convins că Iordache nu va fi mult decât un finanțator al PSD, în sensul că nu va prinde lista pentru parlamentare.

Marcel Romanescu i-a transmis lui Ion Iordache că Edilitara nu va avea soarta IDP Gorj, societatea Consiliului Județean aflată, acum, în insolvență. Edilul a mai spus că omul de afaceri ar fi fost interesat de lucrări la Târgu-Jiu, dar, până la urmă, nu s-a prezentat la licitații.

În replică, Ion Iordache declară că firmele sale au atât de mult de lucru, încât nu pot face față solicitărilor. Social-democratul spune că Marcel Romanescu a fost cel care l-a invitat să participe la licitații.

Iordache anunță că are de gând să lanseze o dezbatere publică despre mandatul de primar al lui Marcel Romanescu și că-l va numi încontinuu ”primarul zero”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] La Interviurile Infinit FM, Marcel Romanescu a afirmat că interesul lui Ion Iordache ar fi legat de societatea de gospodărire locală, Edilitara SA. Mai mult decât atât, primarul Târgu-Jiului a spus că este convins că Iordache nu va fi mult decât un finanțator al PSD, în sensul că nu va prinde lista pentru… Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here