SportiveTârgu-Jiu

Scandal PSD-PNL pe tema Pandurii. Romanescu: PSD a vrut să BLOCHEZE accesul echipei pe stadion

A fost scandal, joi, în Consiliul Local Târgu-Jiu pe tema Pandurii Lignitul. Primarul Romanescu acuză că social-democrații au urmărit blocarea accesului echipei de fotbal pe stadion. Eduard Lădaru, pe de altă parte, îl acuză pe primar că l-a jignit.

Scandalul a apărut după ce Marcel Romanescu a propus ca Pandurii Lignitul să nu achite chirie în anul competițional 2020-2021, plata urmând să fie amânată. PSD a venit cu propunerea se se renunțe la chiria pe care Pandurii Lignitul  trebuie s-o plătească, nu să fie amânată. În cele din urmă, a trecut propunerea primarului Marcel Romanescu, votată și de un consilier PSD, Cristian Toader Pasti.

Viceprimarul Aurel Popescu

Consilierul Eduard Lădaru, inițiatorul proiectului de anulare a chiriei pentru Clubul Pandurii, consideră ”stupidă” ideea primarului de amânarea a plății chiriei.  

Lădaru susține că Romanescu a amenințat că va pune lacătul pe stadion, dacă trece amendamentul PSD. În plus, consilierul se plânge că a fost jignit de edilul liberal.

Primarul Marcel Romanescu afirmă, însă, că amendamentul PSD ar fi fost ilegal  și-n mod sigur ar fi fost atacat în instanță de prefectură.  

Marin Condescu, principalul creditor al Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, este mulțumit, însă, de decizia luată în consiliul local de amânare a plății chiriei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here